De bästa energigripar, såggripar, polgripar och kabelplogar

Välkommen för en inblick i Axers produktfamilj. I vårt sortiment finner du branschens ledande verktyg inom maskinentreprenad. Vårt sortiment omfattar energigripar, såggripar, polgripar, kabelplogar och flera andra intressanta produkter.

Vår vision är att vara bäst inom vårt område. Vi investerar i hög kvalitet och design i våra produkter. Detta återspeglas i våra produkter till exempel genom att vi utvecklar och tillverkar huvudparten av hydraulcylindrarna och andra nyckelkomponenter själva för att säkerställa fullständig dimensionering och lämplighet för våra produkter. Dessutom har vi möjlighet att välja exakt rätt material för varje applikation. Vi använder oss av modern 3D-design och bearbetning samt ett komplett maskineri för omfattande tillverkning. Vi har redan över 30 års erfarenhet av maskinkonstruktion och oöverträffad erfarenhet tack vare vår globala kundbas.

Kontakt

Position:
Produktion och Försäljning
Adress:
Teollisuustie 24
39820, Kihniö
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon:
(+358) 50 5479930

Visa kontaktformulär

Skicka ett mail
(frivilligt)

Axers energigrip är en pionjärprodukt inom sitt område och har redan en tioårig historia. Tack vare detta har våra energigripar genomgått en lång produktutveckling och finslipats för att klara även den mest krävande användning. Vid tillverkningen av energigripar använder vi oss endast av de främsta materialen och tillverkningsmetoderna. Alla våra energigripar har till exempel ett härdat kapningsbett som är avtagbart och utbytbart.

Kapningscylindrarna är egen produktion och har specialdesignats för modellen i fråga, vilket möjliggör ett optimalt kapningsmoment och kapningskraft. Som material på ramen och griparna använder vi oss av höghållfast stål och för tapparna seghärdningsstål, vilket garanterar god böjningsförmåga och slitstyrka. Vårt modellsortiment energigripar omfattar grävmaskiner i viktklassen 4 ton till över 20 ton. Dessutom kan du välja mellan olika alternativ till energigriparna, såsom till exempel en kollektor.

Med mer än 30 års know-how är Axers såggrip teknisk ledare inom sitt område. Vår långa historia inom trädskördarteknologi har gett oss färdigheten att utveckla en såggrip som är tillverkad med hjälp av tekniska lösningar samt material som konstaterats passande under vårt mångåriga arbete på fältet, vilket innebär att Axers såggrip är en innovativ produkt för skogsbruk och för avlägsnande av problemträd. I våra såggripar använder vi oss av harvesterkomponenter, vilket garanterar felfri drift från år till år. Vårt sortiment omfattar grävmaskinsmodeller och lastarmodeller ämnade att monteras hängande.

Axers stolpskopa är en under en lång tid, tillsammans med kabelentreprenörer utvecklad lösning, för avlägsnande och resning av stolpar. På grund av de två storlekarna på stolpskopor i vårt sortiment, finner du skopor som lämpar sig för maskiner som är mindre än 10 ton, och till maskiner på mer än 20 ton. För våra stolpskopor använder vi för ändamålet utvecklade och tillverkade hydrauliska cylindrar vilka är praktiskt belägna på skopans sidor och utrustade med låsventiler. Våra stolpskopors tappar och material har valts ut för att uppfylla kraven hos de mest krävande användarna. Stolpskopan kan vara försedd både med eller utan tänder.

Tack vare sitt lätta dragmotstånd har Axers kabelplog uppnått en hög grad av popularitet. Tack vare den unika utformningen hos våra kabelplogar är de väldigt lätta och därför kan basmaskinens vikt vara lägre. I vårt utbud finns kabelplogar för maskiner från 12 ton uppåt och för kablar med en tjocklek på upp till 60 mm eller 120 mm.