soita fi

Alansa parhaat energiakourat, sahakourat, pylväskauhat ja routapiikit

Tervetuloa tutustumaan Axer tuoteperheeseen. Valikoimastamme löydät alansa johtavat työkalut koneurakointiin. Valikoimaamme kuuluvat energiakourat, sahakourat, pylväskauhat, kaapeliaurat ja joukko muita mielenkiintoisia tuotteita.

Visiomme on olla alansa paras. Panostamme tuotteissamme korkeaan laatuun ja suunnitteluun. Tämä näkyy tuotteissamme esimerkiksi siinä että suunnittelemme ja valmistamme isoimman osan hydraulisylintereistä sekä muista avain komponenteista itse, jotta voidaan varmistaa täydellinen mitoitus ja sopivuus tuotteisiimme. Lisäksi pääsemme valitsemaan käytettävät materiaalit juuri oikeiksi jokaiseen sovellutukseen. Käytössämme on nykyaikainen 3D suunnittelu ja työstö sekä konekanta kokonaisvaltaiseen valmistukseen. Meillä on kokemus koneenrakennuksesta jo yli 30 vuoden ajalta ja vertaansa vailla oleva kokemus maailmanlaajuisen asiakaspohjamme ansiosta.

 

Laadukkaimmat energiakourat, sahakourat, pylväskauhat sekä kaapeliaurat meiltä

Laadustaan tunnetut energiakourat

Axer energiakoura on alansa pioneerituote ja sillä on jo kymmenvuotinen historia. Tämän ansiosta energiakouramme ovat käyneet läpi pitkän tuotekehityksen ja hioutuneet vastaamaan vaativintakin käyttöä. Energiakourien valmistuksessa käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja sekä valmistusmenetelmiä. Kaikissa energiakourissamme on esimerkiksi karkaistu katkaisuterä joka on irroitettavissa ja vaihdettavissa. Katkaisusylinterit ovat omaa tuotantoa ja ovat suunnitellut juuri kyseiseen malliin, mahdollistaen optimaalisen katkaisutapahtuman ja katkaisuvoiman. Materiaalina rungossa ja käpälissä käytämme kulutusterästä ja tapeissa nuorrutusterästä, joka takaa hyvän taivutus jäykkyyden ja kulutuskestävyyden. Energiakouravalikoimamme kattaa kaivinkoneet painoluokassa 4 tonnista aina yli 20 tonnisiin koneisiin. Lisäksi valikoimastamme voit valita monia optioita energiakouriin, esimerkiksi kerääjän.

Alansa johtavat sahakourat

Axer sahakoura on yli 30 vuoden ajalta kertyneen tietotaidon ansiosta alansa tekninen johtaja. Pitkä historiamme puunkorjuuteknologian parissa on antanut avaimet tehdä sahakoura joka on valmistettu käyttäen pitkässä kenttäkäytössä hyväksi havaittuja teknisiä ratkaisuja sekä materiaaleja, siksipä Axer sahakoura on innovatiivinen tuote metsäsavotalle kuin myös ongelmapuun poistoon. Käytämme sahakourissamme komponentteina harvesteri luokan osia, joka takaa virheettömän toiminnan vuodesta toiseen. Mallistomme kattaa kaivinkonemallit jo riippuvaan asennukseen tarkoitetut kuormaaja mallit.

Urakoitsijoiden kanssa yhteistyössä kehitetyt pylväskauhat

Axer Pylväskauha on pitkän linjan kaapeliurakoitsijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty ratkaisu pylväiden poistoon sekä pystytykseen. Mallistomme kahden eri kokoisen pylväskauhan ansiosta, löydät valikoimastamme kauhan joka sopii alle 10 tonnin koneista yli 20 tonnin luokkaan. Pylväskauhoissamme käytämme vartavasten niihin suunniteltuja ja valmistettuja hydraulisylintereitä jotka ovat kätevästi sijoitettu kauhan sivuille ja ovat varustettu lukkoventtiilein. Pylväskauhojemme tapit ja materiaalit olemme mitoittaneet niin että ne tyydyttävät kaikista vaativimmankin käyttäjän. Pylväskauhoja saa sekä kynsillä tai suoralla huulella varusteltuna.

Ainutlaatuisesti muotoillut kaapeliaurat

Axer kaapeliaura on kevyen vetovastuksensa ansiosta saavuttanut hyvän suosion. Kaapeliaurojemme ainutlaatuisen muotoilun ansiosta se on erittäin kevyt vetoinen ja näin ollen peruskoneen paino voi olla pienempi. Mallistostamme löytyy kaapeliaurat 12 tonnisista koneista ylöspäin kaapeleille joiden paksuus on enintään 60mm tai 120mm.